Amaryllis tijdens de introductie periode

Amaryllis tijdens de introductie periode

September, het einde van de zomer is nu echt een feit en iedereen begint weer met studie en/of werk. Maar het SSR jaar begon natuurlijk eigenlijk al tijdens de EL-CID week, waarin ook Amaryllis vaak van de partij was en heeft kunnen laten zien hoe leuk SSR is!

Ook dit jaar heeft SSR weer een toffe nieuwe lichting mogen ontvangen, en hebben velen van hen de werkweek en/of kampweek gelopen, georganiseerd door onze eigen Anouk!

Tijdens de kampweek konden de novieten voor het eerst kennis maken met Amaryllis, en hebben wij velen van hen gesproken bij onze tent, zittend aan onze veroverde en gedurende de week meermaals dapper verdedigde picknicktafel.

Na de kampweek begon voor velen de eerste collegeweek, maar begon ook de NC-UIT. Ook tijdens de NC-UIT is Amaryllis vaak op de borrels en dixo’s aanwezig geweest, en hebben wij nog meer novieten mogen ontmoeten.

De DKKT’s waren een succes en bovendien twee fantastische avonden! We hebben op alles en iedereen stickers geplakt, lekker gekletst met novieten en de brownies vielen goed in de smaak. En wat jullie, de novieten, niet zagen waren de epische dance-off’s tussen de Amaryllii tussen de groepjes door. De stemming zat er dus zeker goed in!

Maar ook de NC-UIT is helaas alweer ten einde, en het wordt buiten meer en meer herfst. Maar er is ook een lichtpuntje in de komende donkere dagen, meerdere lichtpuntjes zelfs, namelijk de open activiteiten van Amaryllis!

Dus, lieve novieten die dit lezen (en waarschijnlijk door enige vorm van interesse op deze website zijn beland), schroom niet en kom vooral lekker meelopen. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

Een overzicht van al onze activiteiten vind je hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *