Open Activiteiten – Week 1

Open Activiteiten – Week 1

De eerste week van de Open Activiteiten is alweer voorbij, en wat was het toch een succes.

Onze eerste activiteit was “Foods of the World”: een diner gevuld met lekkernijen van over de hele wereld gepaard met een pubquiz over de landen waar onze hapjes vandaan kwamen. Deze quiz is gewonnen door team Nepal, maar er is door iedereen goede strijd geleverd. We hebben onder andere genoten van Duitse apfelstrudels, Italiaanse pizza’s en Nederlandse boterkoeken (niet te verwarren met Belgische boterkoeken, die geen boter bevatten maar gemaakt zijn met bladerdeeg! #feitjevandedag)

Twee dagen later was het tijd voor de Crazy88, waarin twee groepen tegen elkaar streden om zo veel mogelijk ludieke activiteiten te voltooien in een bepaalde tijd. De meiden hebben de regen getrotseerd en er een leuke avond van gemaakt die geƫindigd is met een borrel in De Kroeg.

Wij kijken enorm uit naar de komende weken! Deze week organiseren wij een Borrelboot (Dinsdag 22 oktober, 20:00) en onze enige echte Sushi Night (Donderdag 24 oktober, 19:00). Klinkt jou dit leuk? Meld je dan aan door te mailen naar bestuuramaryllis@gmail.com of door te appen naar onze Sjaarsdame janneke (06-10509125)!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *