Open Activiteiten – Weken 5 & 6

Open Activiteiten – Weken 5 & 6

De afgelopen twee weken hebben wij drie OA’s georganiseerd: een potje poolen voor de borrel, een heuse Arabian Night en de Shaken Not Stirred!

 

In week 5 gingen wij voor de borrel poolen bij ’t Dijkje! Onder het genot van een drankje hebben we onze (studie)frustraties er lekker uit kunnen stoten en konden we met een clear mind lekker borrelen op SSR!

In week 6 was het tijd voor de Arabian Night en de Shaken Not Stirred!

Er waren snacks in overvloed bij de Arabian Night, allemaal met een Arabisch tintje: gevulde dadels, Harira (Zeer gekruide tomatensoep) en perzikcouscous. Ook had iedereen de kans om haar artistieke kant te laten zien door elkaar te versieren met Henna. Er zijn weer mooie creaties ontstaan die wij de komende twee weken nog met trots zullen dragen.

De mooie oosterse sferen waren tijdens de Shaken Not Stirred ver te vinden. In de plaats daarvan kwamen we terecht op een mysterieuze cocktailavond waarin wij geconfronteerd werden met echte hersenkrakers! Wij moesten onze tanden zetten in logische puzzels, rekensommen en zelfs een echte puzzeldoos om zo James Bond te bevrijden van zijn ontvoerders. Is dit ons gelukt? Niet bepaald, maar het was wel leuk!

Wil jij ook (nog) een keertje met ons mee lopen? Meld je dan vooral aan voor het ‘Groen moet je Doen’-diner door te mailen naar bestuuramaryllis@gmail.com of door te appen naar onze Sjaarsdame Janneke (06-10509125)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *